Teknologien opfylder vores ønsker

Der er sket en utrolig udvikling inden for teknologien. Opfindelsen af internettet, mobiltelefonen og alt det andet, der har fuldt med, har ændret vores liv fuldstændig.

Mange diskuterer ulemperne ved teknologien, men der er også nogle klare fordele. Teknologien opfylder nemlig vores ønsker. De store ønsker, men også de helt små. Når vi har et ønske om at kunne putte musik i ørerne, så bliver der opfundet teknologi, der kan klare det. Sådan går det med alle vores små og større ønsker.

Musik i ørerne

Er du en af dem, der godt kan lide at have musik i ørerne, så kan du takke teknologiens udvikling for det. Du kan tage et sæt trådløse høretelefoner og putte i dine ører.

Det startede med højttalere. Så kom de store høretelefoner, vi kunne hænge på hovedet med en bøjle. Nu er ledningen forsvundet, og vi kan bare putte to små trådløse høretelefoner ind i ørerne og tænde for musikken.

Trådløse høretelefoner er det, som udviklingen foreløbigt har skabt. De er blevet små, og ledningen er blevet pillet af. Fordi der har været et ønske om det hos forbrugerne.

Kommunikation i lommen

Også mobiltelefonen udvikling er kommet på grund af efterspørgslen. Telefonen var i starten praktisk, men nogle så ulemperne ved den. Man kunne fx ikke tage den med sig. Så der blev udviklet, og i dag kan vi putte vores telefon i lommen, tage den med os og bruge den overalt.

Fordi der er mange forskellige mennesker, er der mange forskellige ønsker til mobiltelefoner. Derfor er der kommet mange forskellige slags. Du kan i dag få en praktisk lille klaptelefon eller en stor mobil med en flot skærm. Uanset hvilken slags mobiltelefon du foretrækker, kan du finde en. Ellers bliver den måske opfundet en dag. Udviklingen fortsætter nemlig, for der er hele tiden nye efterspørgsler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *