Derfor skal I indføre parkeringsservice på arbejdspladsen

På mange arbejdspladser opleves det ofte, at der er alt for få parkeringspladser om dem der er, bliver hurtigt optaget af personer, der slet ikke har ærinde på arbejdspladsen. Ved at indføre parkeringsservice ved et parkeringsselskab undgår du og dit firma, at andre eksempelvis tager jeres parkeringspladser og trodser reglerne. Læs med her og få mere at vide om parkeringsservice og parkeringsselskaber.

Gratis parkeringskontrol

En af fordelene ved at bruge parkeringsservice via et parkeringsselskab er, at der mange steder fås rabat eller gratis parkeringskontrol til firmaer og virksomheder, fordi der er så stor efterspørgsel på parkering. En parkeringsaftale med et parkeringsselskab er ofte uden yderligere omkostninger, og mange parkeringsselskaber med parkeringsservice afholder alle udgifter til produktion og opsætning af skilte samt kontrol af parkeringspladsen.

Jeres egne regler og undtagelser

Endnu en af fordelene ved at bruge parkeringsservice er, at I i firmaet kan lave jeres egne regler og undtagelser. I bestemmer altså selv, hvilke regler, der gælder ved og på parkeringspladsen – det kan for eksempel være spørgsmålet om kontrolgebyr, som skal besluttes. Ved at bruge parkeringsservice gennem et parkeringsselskab gør altså, at I som firma selv har et stort frirum og kan få de fleste, hvis ikke alle, af jeres ønsker opfyldt!

24/7 overvågning og døgnvagt

Sidst, men bestemt ikke mindst, får I som firma ved at bruge parkeringsservice via et parkeringsselskab, en døgnvagt, der kan holde øje med parkeringspladsen 24/7 eller når det er nødvendigt. I kan altså være helt sikker på, at der ikke kommer ubudne gæster til parkeringspladsen – og hvis nogle skulle slippe igennem, kan P-vagten som udgangspunkt altid tilkaldes med meget kort varsel. Du kan altså altid være helt sikker på, at du har en parkeringsplads til din bil, når du ankommer til din arbejdsplads om morgenen. Bliver det egentlig meget bedre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *