Motorolie facts og myter

Motorolie facts og myter
Motorolie facts og myter

Motorolie er omspundet af mange myter, og nogle af dem, hvis du tror på dem kan koste dig mange penge. I det efterfølgende vil vi se på nogle af dem.

Myte: Jeg behøver ikke at bruge en speciel eller dyr olie, den billige olie jeg bruger er god nok jeg har ikke haft nogle problemer med min motor på grund af jeg ikke har haft brugt dyr olie.

Facts: Fordi du ikke har problemer med din motor og ikke kan se ind i den for at se om der er problemer, betyder det ikke at alt er som det skal være. Din motor kan sagtens allerede have taget skade af en for dårlig kvalitet olie, den kan være begyndt at ruste, være blevet slidt unødigt, der kan være begyndende aflejninger af skidt, alt sammen ting du ikke kan se, men som vil betyde problemer hen ad vejen. Derfor undgå problemer brug en god kvalitets olie.

Myte: Gamle biler har allerede passeret garantiperioden så der er ingen grund til at bruge nogen en super motorolie.

Facts: Netop jo ældre din motor jo bedre olie skal du bruge, simpelt fordi, gamle motorer er mere udsat for slitage og har derfor brug for bedre olie for at køre optimalt.

Dette er bare 2 af rigtig mange gode grunde til at bruge en kvalitets olie til din bil, og jo ældre din bil bliver jo bedre olie burde du bruge.

Hvis du klikker dig ind på oilshop.dk kan du læse meget mere om motorolie og hvilken der er den bedste netop for din bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *