Boligadvokaten fra Frederiksberg med faste priser

Når bolighandlen med det nye hus eller lejligheden skal i hus, er det af yderste vigtighed, at alting fungerer strømlinet og efter reglerne. En boligadvokat er derfor en rigtig god idé for køberen af den nye bolig, ikke blot for at kigge selve købskontrakten igennem, men også de nærmere omstændigheder skal stemme omkring salget. Er lånet i orden, er der faldgruber omkring indbetalingerne, hvem sørger for, at tinglysningen bliver ordnet, og hvad hvis jorden er forurenet, eller naboen opfører en mobilmast på sit tag?

Boligadvokaten er her købers uafhængige mand, og hvis advokaten er tilsluttet de faglige regler på området, kan I normalt få en fast pris på arbejdet. Der ligger bl.a. en boligadvokat på Frederiksberg, som kan hjælpe jer med en sådan ordning og gnenemgang af samtlige papirer samt evt. forhandling på vegne af køber.

Når man skal finde en sådan uafhængig rådgiver, er det en god idé at konsultere Danske BOLIGadvokates hjemmeside eller spørger det konkrete sted, om de er reelt er tilsluttet det gældende regelsæt for boligadvokate, hvorefter der også er obligatorisk efteruddannelse inkluderet.

Det etiske regelsæt er lavet af Advokatrådet samt Forbrugerrådet, der fører tilsyn med området for at beskytte forbrugerne efter aftale  med staten. Alene Lånedokumenter fra banken kan være en pine at komme igennem. Så  hvilken lånetype kan og bør I mon have, og hvordan har I tænkt at beskytte jeres familie mod de dårlige tider, der også vil komme en dag?

Du vidste nok ikke, at der ofte indgår over 150 sider med alt fra standarddokumenter til rapporter om eftersyn i handler med ejerboliger … Så det er absolut svært at få et overblik i boligjunglen for alle parter! Undtagen for en fagmand, som en advokat må antages at være. Samtidig er han uafhængig i modsætning til ejendomsmægleren, forsikringsmanden eller bank”rådgiveren”!

Så hvorfor ikke prøve at høre, hvad en boligekspert som advokaten koster, og høre, hvordan i kan komme med videre med boligdrømmene? Hvis I drømmer om et hus på Frederiksberg, er prisen meget høj, og der kan være ekstra mange dokumenter involveret, måske endda også omkring bevaringsværdige huse. Anvend derfor altid en kompetent rådgiver, der kender til Frederiksbergs særheder og yder service i øjenhøjde som kun rigtige boligadvokater kan det.
Lad papir-arbejdet klare sig selv og koncentrer jer om det, der betyder noget i hverdagen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *