Hvor kan man låne penge i dag?

I dag er der utallige muligheder for at låne penge, først og fremmest er der flere forskellige måder at låne penge på, derudover er der mange forskellige udbydere af den enkelte låneform. Fx forbrugslån som oftest er internetlån, er der ekstrem mange steder, man kan låne penge, ikke kun i Danmark. Derudover kan man tage lån via en konsol som playstation og Xbox – da de også kan gå på internettet i dag. Man kan tage lån i banker, realkreditlån og SMS-lån. Derudover er der også mange forskellige former for lån; kviklån, minilån, forbrugslån, banklån, realkreditlån – og igen med utallige forskellige udbydere, med forskellige krav.

Store forskelle på lån

Men der også stor forskel på lånene. De lån med absolut lavest rente, er realkreditlån – som er et lån, man skal bruge på, at købe en husstand, og derudover stiller man en sikkerhed til udbyderen i form af hæftelse af personlige ting fx hus/bil. Så er der kviklån, minilån og forbrugslån, som alle tilfælles har en noget større rente end fx realkreditlån, forbrugslaan.com Men man skal ikke fortælle hvad pengene skal bruges til, det styrer man selv. Så et forbrugslån er til fordel i nogle tilfælde og en ulempe i andre. Skal man fx købe ny bil, vil det bedste lån være, at tage i ens egen bank, da de oftest stiller lavere rente, da de ved man bruger pengene på en bil, til at komme til og fra arbejde, hvor arbejdet er kunden sikkerhed for, at banken vil låne penge. Forbrugslån er uden sikkerhed, man kan tage det nogle steder selvom man er registreret i RKI og man kan bruge pengene som man har lyst til, uden at nogen skal komme efter én. Men skal du tage et lån, så planlæg hele processen, så du hverken låner for meget eller for lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *