Hvordan Skimmelsvamp starter

Motorolie facts og myter

På en måde kom svampe Bob til verden. Han er i virkeligheden en skimmelsvamp, og det blev derefter også meget populært at spise den slag i de forskellige hjem, se mere her. Man var ikke længere lige så bange for det, fordi man hver dag kunne se den lille sjove skimmelsvamp på tv, og børnene elskede den jo. Det var på det tidspunkt oste industrien, som tog initiativ til at være Svampe Bob verdens kendt. De tænkte, at hvis han kunne blive kendt i hele verden, så kunne de også sælge meget mere ost med skimmelsvamp. Det skulle vise sig at være en genial idé, for den lille trold af en svamp var helt universel og børn i hele verden begyndte at elske den lille fyr. Oste industrien var elle vilde. De havde fået en gigantisk vækst pga. det nye tv show, og alle folk var begyndt at købe svampe.

Gode grunde til at fjerne Skimmelsvamp

Ikke kun skimmelsvamp var begyndt at sælge ekstra godt, nej også østershatte, champignon og karls Johan blev meget nemme at sælge. Forbrugerne anede ikke, at det var helt almindelig svampe, de troede bare, at det var skimmelsvamp lige som Svampe Bob Firkant. Men hverken oste eller svampe industrien tog sig af det. Det tænkte kun på at sælge så meget som muligt og var bange for at kunderne skulle opdage sandheden. I fjernsynet vises den gode tegnefilm næsten hver dag og skimmelsvamp firkant er blevet meget velhavende. Han er også blevet lidt deprimeret og dum at høre på, men sådan er det nok altid, når nogen får for mange penge mellem hænderne, så glemmer de lidt virkeligheden omkring dem, og tænker kun på, at de ikke vil miste deres berømmelse. Det er jo også forståeligt nok, men det er også lidt et problem. Men skimmelsvamp er i hvert fald kommet på danske borde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *