Extensions København bliver stadig bedre.

Extensions Koebenhavn
Extensions Koebenhavn

Med extensions København, menes der hår ekstensions i københavn eller nærmere udbuddet af extensions frisører. Udbuddet blive større hele tiden og priserne falder. Det viser en undersøgelses jeg læste for nyligt ihvertfald.

Jeg læste en meget, syntes jeg selv, interessant artikel i en avis for nylig. Det var ganske vist en af lokalaviserne fra storKøbenhavn, ikke en af de landsdækkende aviser. Artiklen omhandler kvaliteten af extensions frisører i københavn.

Hår extensions har været brugt og kendt i mange år, men brød for alvor igennem for cirka 5 år siden i København. Siden da er der kommet mange extensions frisører til.

Marketed for extensions voksede meget hurtigt, dette gjorde at der kom mange ekstensions frisører til der ikke leverede en ordentlig. Artiklen beskriv hvordan udviklingen har været, i starten da der kun var få steder at få lavet extensions København var kvaliteten god. Men i takt med det voksende antal af frisører der lavede hår extensions faldt kvaliteten.

En positiv ting dog, var at priserne også faldt. Siden er kvaliteten steget så man de fleste steder får lavet en god kvalitet, om dette skyldes at de dårlige steder er lukket eller frisørerne er blevet bedre med øvelsen de har fået over tid, vides ikke. Dog gælder det stadig at man skal kigge sig lidt for før man vælger den frisør hvor man ønsker at få lavet hår ekstensions.

Man skal i følge artiklen for det første se på hvilke kvalitet af hår de bruger, alt for mange frisører bruger, ifølge artiklen. stadig ikke den bedste kvalitet af hår.Man lav en søgning på extensions København og du vil få over 220.000 resultater. Så er det bare at gå i gang fra toppen. Husk også at se om du kan finde anmeldelser af de forskellige frisører, før du vælger en

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *